Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
A segítséget nagyon megköszönném!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`s: 80 \ m`

`v_("kutya")=1 \ m* 9 \ s= 9 \ m/s`

`v_("nyúl")=0,8 \ m* 10 \ s= 8 \ m/s`

`Deltas=9 \ m/s-8 \ m/s=1 \ m/s`

`t=(80 \ m)/(1 \ m/s)=color(red)(80 \ s)`
1