Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni??

Főoldal » Általános iskola » Fizika
348
Mennyi 200 m hosszú, 2 mm2 keresztmetszetű rézhuzal ellenállása??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
`R=rho*l/A=0, 0175(Ωmm^2)/m*(200m)/(2mm^2)=1,75Ω`
0

miért válaszolok olyannak aki nem köszöni meg?
0