Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális folyamatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
588
Valaki megtudná mondani hogy mi hozzá a képlet és hogyan is kell megirni a szöveg alapján?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
az 1-es a kérdéses feladat?
a) csökkenő, KÉ=2,25 , NT=`1/5`
b) növekvő, KÉ=3*1023 , NT=`2,5`
c) csökkenő, KÉ=0,0134 , NT=`0,25`
d) csökkenő, KÉ=1270 , NT= 0,3 
Módosítva: 3 éve
0

miért válaszolok olyannak aki nem köszöni meg?
0