Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérhetek?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
538
Mennyi 240 -nek az 1% ,10%,20% ,100% ,150%-a?
Mekkora része ez a 240kg -nak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`240*0.01=2.4`

`240*0.1=24`

`240*02=48`

`240*1=240`

`240*1.5=360`
0