Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
Képet csatoltam.
Évekre bontva kellene...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Éves kamat: `278.000*0,03=8.340 \ Ft`

1. Év: `278.000 + 8.340=286.340 \ Ft`

2. Év: `286.340 + 8.340 = 294.680 \ Ft`

3. Év: `294.680 + 8.340 = 303.020 \ Ft`

4. Év: `303.020 + 8.340 = 311.360 \ Ft`

5. Év: `311.360 + 8.340 = color(red)(319.700 \ Ft)` - lesz a számláján az 5. év végén.
0