Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtrész kiszámítása

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
1 osztály 2/3 része 12 fő járt matekra.A többiek magyarra.Hány fős az osztály?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2/3=12
1/3=6
3/3(ami 1 egész)=18

18 fős az osztály.
0