Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Kérhetnék segítséget ebben a feladatban? (Előre is köszönöm) (Csatoltam a képet)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`a)`

`5`, mert az öt még nincs meg a tizenkettőben

`b)`

Mivel a `2^2*3` eleve osztható hattal, ezért ide bármilyen egész számot beírhatsz.

`c)`

`7`, mert a hét még nincs meg benne

`d)`

`2`, mert a négy már megvan benne és `8=2*2`

`e)`

`5`, mert a kettő már megvan benne és `10=2*5`

`f)`

`2^2*3=12`, ezért bármilyen egész számot beítrhatsz.

`g)`

`5`, mert A három már megvan benne és `15=5*3`

`h)`

`5`, mert a négy már megvan benne és `20=4*5`
1