Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dinamika

Főoldal » Középiskola » Fizika
643
Az AK-47-es gépkarabély 715 m/s-mal lövi ki a 7,9 grammos lövedéket.
Mekkora erő lassította a lövedéket, ha tudjuk, hogy 50 cm mélyen fúródott a falba?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s=`(v^2)/(2*a)`

a=`F/m`

F=`(v^2*m)/(2*s)`=4038,67N
Módosítva: 3 éve
0