Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
405
A segítséget nagyon megköszönöm!
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{(x = 2y),(x - 75 = y + 35):}`

`2y - 75 = y + 35`
`2y - y = 35 + 75`
`y = color(green)(110)`

`x = 2y`
`x = 2 * 110`
`x = color(green)(220)`
1