Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
365
Egy hatoldalú gúlának, hogy kell a felszínét kiszámolni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Illetve a térfogatára lennék még kíváncsi.
0

A=Ta+Tp
Ta : gúla alapterülete
Tp : gúla palástjának területe
Tp=palástot alkotó háromszögek területeinek összege

V=(Ta-m)/3
0