Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi sos!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
512
Az ABC egyenlőszárúháromszöget az AD szakasz behúzásával két egyenlőszárúháromszögre osztottuk. Mekkorák az ábrán jelölt szögek?
α = ....................; β = ......................; γ = ..............δ = .............; ζ=..............
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy szögfok sincs megadva?
-1