Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
338
F1=3 N
F2=4 N
a.)Eredő erő?
b.)mekkora a gyorsulás ha a test tömege 2 kg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, fizika, dinamika, gyorsulás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a) Ehhez kéne rajz is, mert csak akkor lehet megmondani két erő eredőjét, ha tudjuk az irányukat.

b) Ehhez pedig kéne az eredő erő, mert:
`F_(eredő)=m*a`
0