Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
346
Egy versenyló a 600 kerületű versenypályán 2 kört 1 perc alatt szalad le. Mennyi a lónak a sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`s=2*600=1200` `m`

`t=1` `min=60` `s`


`v=s/t`

`v=(1200)/(60)=20` `m/s` vagy `20*3.6=72` `(km)/h`
0