Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
A bekarikazott kell csak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`860.`

`3sqrt(2)=sqrt(9)*sqrt(2)=sqrt(18)`

`5sqrt(4)=sqrt(25)*sqrt(4)=sqrt(100)`

`2sqrt(10)=sqrt(4)*sqrt(10)=sqrt(40)`

`10sqrt(2)=sqrt(100)*sqrt(2)=sqrt(200)`

`7sqrt(7)=sqrt(49)*sqrt(7)=sqrt(343)`


`863.`

`(sqrt(3))^2=3`

`(sqrt((-5)^(-2)))^2=(-5)^2=25`

`(3sqrt(5))^2=3*3*5=45`

`(5sqrt(3))^2=5*5*3=75`
Módosítva: 3 éve
0