Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

88 mg CO2 anyagmennyisége

Főoldal » Középiskola » Kémia
379
Sziasztok! valaki tudna ebben segíteni? a kiszámítására is kíváncsi lennék! Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia

co2 moláris tömege= 44 g/mol

co2 tömege=88 mg=0.088g

n=m/M=0.088/44=0.002 mol az anyagmennyisége.

0