Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasáb

Főoldal » Középiskola » Matematika
597
Ötös feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Pontosabb infókért nézd meg ezt: https://www.calculat.org/hu/terfogat-felszin/hasab.html

a, V=866 cm3 A=687 cm2
b, V=3 441 cm3 A= 1 344 cm2
c, V=5 196 cm3 A=1 720 cm2
d, V=15 388 cm3 A=3 539 cm2


Módosítva: 8 éve
-1