Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
450
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 3 x3  = x
b, 6 a6  = a
c, 7 b7  = b
d, 3 (-x)3  = x
e, 4 (-x)4  = x
f, 3 x6  = x2
g, 3 x21  = x7
h, 3 x15  = x3
0