Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Köszönöm szépen a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, 2 × 10-7= 20 000 000
B, 0,045
C, 2,6×10-10= 260 000 000 000
D, 7,6×10-10= 760 000 000 000
E, 8,0×108= 800 000 000
F, 56,3×10-12= 56 300 000 000 000

Remélem tudtam segíteni
1