Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel `OF` felezi `hat(AOC)` ezért `hat(AOF)=hat(COF)=27°` tehát `hat(AOC)=2*27°=color(red)(54°)`

Ezáltal `hat(BOD)=180°-90°-54°=color(red)(36°)`
0