Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felvételi gyakorlás a kellene segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Összesen: `150`

Fiú: `56%` `=>` `150*0.56=84`

Lány: `150-84=66`

Hetedikes fiú: `18`

Nyolcadikos fiú: `84-18=66`

Hetedikes lány: `66*2/3=44`

Nyolcadikos lány: `66-44=22`

Itt `a)-d)-ig` megtalálod a megoldásokat.

`e)-f)`

`22/(150)*100=14.dot(6)%`
0

Köszönöm
0