Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
404
[3x+1/2]=2x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

3x+1/2=2x
3x=2x -1/2
3x+1/2=2x
3x -2x= -1/2
3x-2x= -1/2
x= -1/2
Vagy
x= -0,5 x= -2-¹

Ajánlom a PhotoMath alkalmazást, amellyel könnyedén lépésről lépésre tanulhatsz!
0