Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
650
Pls oldjatok meg ezt a feladatot ami a képen van. Nem nagyon ertem ezt. Koszi ha segitesz.

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P₁ = U² / R₁
P₂ = U² / R₂

P = U * I = I² * R

Ezeket a képleteket felhasználva a nagy részét már ki tudod számolni.
1