Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Manapság egyre többen tagjai az internetes közösségi oldalaknak, míg mások ellenzik a kapcsolattartásnak ezt a formáját.

221
Egy fogalmazást kérne írni arról amiről írtam. Nagyjából tudom, hogy miről fogok írni de bekezdésnek nem tudok semmit kitalálni, szóval írjatok bekezdéseket. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fogalmazás, internet, bekezdés
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Kezdheted úgy, hogy:Sok közösségi oldal található már a mai világban,ahol kapcsolatokat teremthetünk.Sokak ellenzik, mások viszont szeretik ezt.

Egy újabb bekezdés, ide írhatod a két negatív érvet, tehát az ellne érveket.
Az internetes oldalakon általában nem látjuk a másik arcát, ezért becsaphat minket azzal, hogy másnak adja ki magát.A mostani világban ez nagyon veszélyes.A való életben egy beszélgetés során látjuk a másik ember arcát, reakcióit.Ha ugyanezt egy közösségi oldalakon tesszük lehet, hogy félre érti amit üzeni szeretnénk, és ezért konfliktus alakulhat ki.
A következő bekezdésbe írd a pozitív érveket.
Viszont megismerkedhetünk olyan emberekkel, akiknek azonos az érdeklődésű körük, mint a miénk, de nem tudnánk találkozni, mert távol lakik tőlünk.Kapcsolat tartás szempontjából is sokkal könnyebb.Nem kell arra várni, hogy megérkezzen a levél egyből tudunk beszélgetni, a most történő dolgokról is.
Zárásnak, szerintem a saját véleményed jó. :)
1