Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Manapság egyre többen tagjai az internetes közösségi oldalaknak, míg mások ellenzik a kapcsolattartásnak ezt a formáját.

448
Egy fogalmazást kérne írni arról amiről írtam. Nagyjából tudom, hogy miről fogok írni de bekezdésnek nem tudok semmit kitalálni, szóval írjatok bekezdéseket. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fogalmazás, internet, bekezdés
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Kezdheted úgy, hogy:Sok közösségi oldal található már a mai világban,ahol kapcsolatokat teremthetünk.Sokak ellenzik, mások viszont szeretik ezt.

Egy újabb bekezdés, ide írhatod a két negatív érvet, tehát az ellne érveket.
Az internetes oldalakon általában nem látjuk a másik arcát, ezért becsaphat minket azzal, hogy másnak adja ki magát.A mostani világban ez nagyon veszélyes.A való életben egy beszélgetés során látjuk a másik ember arcát, reakcióit.Ha ugyanezt egy közösségi oldalakon tesszük lehet, hogy félre érti amit üzeni szeretnénk, és ezért konfliktus alakulhat ki.
A következő bekezdésbe írd a pozitív érveket.
Viszont megismerkedhetünk olyan emberekkel, akiknek azonos az érdeklődésű körük, mint a miénk, de nem tudnánk találkozni, mert távol lakik tőlünk.Kapcsolat tartás szempontjából is sokkal könnyebb.Nem kell arra várni, hogy megérkezzen a levél egyből tudunk beszélgetni, a most történő dolgokról is.
Zárásnak, szerintem a saját véleményed jó. :)
1