Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5 munkás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
5 munkás napi 8 órai munkával 10 nap alatt végez el egy munkát.Napi hány órai munkával végezné el 10 munkás 8 nap alatt ugyanezt a munkát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`5 _(m unkás) * 8 _(óra) * 10 _(nap) = 10 _(m unkás) * x _(óra) * 8 _(nap)`
`5 * cancel(8) * 10 = 10 * x * cancel(8) `
`5 * cancel(10) = cancel(10) * x`
`color(red)(5) = x`
0