Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

SOS ANGOL NAPIREND

50
Holnapi tzbe kellene leírni a napirendem. Valaki segítene megfogalmazni?
Reggel hatkor kelek fel. Ez után felöltözök, arcot és fogat mosok, megágyazok és elindulok az iskolába. Kettőkor megyek haza. Ha hazaértem, eszek, majd nekiállok tanulni. Tanulás közben zenét hallgatok. Ha végeztem a tanulással olvasok vagy beszélgetek a családommal. 7 körül vacsorázok a családommal. Vacsora után elmegyek lezuhanyozni, majd sorozatot nézek és tízkor alszok.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, Napirend, tz, sos, HELP ME!
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Ennyire egyszerű szöveget angolra a Google Translate is egész jól lefordít (csak a megágyazást baltázta el). Legfeljebb annyit tennivaló marad, hogy a fordító választékos fogalmazásában felcseréled a mondatszerkezetet, hogy a te időpontra összpontosító fogalmazásodat használd.

At six in the morning I get up. After that, I get dressed, wash my face and teeth, make the bed and go to school. At two o'clock I go home. When I get home, I eat and then start studying. While studying I listen to music. When I'm done studying, I read or talk with my family. Around 7 I have dinner with my family. After dinner I go to take a shower, then I watch a series and sleep at ten o'clock.
Módosítva: 1 hónapja
0