Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Légyszíves segítsètek megoldani Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`13°52'=color(red)(0,24 \ rad)`

`color(red)(277°)=4,83 \ rad`

`53°=color(red)(0,93 \ rad)`

`color(red)(9°)=0,16 \ rad`

`720°=color(red)(12,57 \ rad)`
0