Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
Elültetünk 1 fát a fa 35cm havonta más fél cm nő
50 év múlva hány cm lesz a fa. A számolást is le tudná valaki írni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy év 12 hónap, tehát egy év alatt `12*1.5=18` centit nő.

50 év alatt:
`18*50=900`

`900+35=935` `cm`
Módosítva: 3 éve
-1