Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Deriválás 2.

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Határozzuk meg a köv. függvény deriváltját!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`f(x)=x^2*sinx`

`f'(x)=d/dx(x^2*sinx)`

`f'(x)=d/dxx^2sinx+x^2d/dxsinx`

`f'(x)=color(red)(2xsinx+x^2cosx)`
0