Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számísd ki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem jól értem:

`3*6=18`
`3÷6=0.5`

`81*1=81`
`81÷1=81`

`8*0=0`
`8÷0=O/` mert 0-val nem lehet osztani

`42÷6=7`
`42*6=252`

`42÷1=42`
`42÷1=42`

`42÷0=O/` nincs ilyen
`42*0=0`

De valószínűleg félreértem, mert túl könnyűnek tűnik
0