Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
394
Az R1 ellenállás 7 W teljesítményt disszipál, ha a feszültségforrás feszültsége 35,7 V. Mekkora az R1 ellenállás értéke?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
P=`(U²)/(R)`

R=`(U²)/(P)`=182,07Ω
1