Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
375
Az R1 ellenállás 7,4 W teljesítményt disszipál, ha az áramforrás árama 46,9 mA. Mekkora az R1 ellenállás értéke?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
P=`I²*R`

R=`P/I²`=`(7,4)/(0,0469²)`=3364,23Ω
Módosítva: 3 éve
0