Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
344
Mekkora munkát végez a homogén, 4,5x10-1 V/m nagyságú elektromos tér a benne, a tér irányára 45º-os szögben, 9x103 m távon elmozduló részecskén, ha annak töltése az elemi töltés 33-szerese?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
W=Fscosα
F= E*q=0,45*33e=2,376*10-18N

W=2,376*10-18*cos45*9x103=1,51*10-14J
1