Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés 20 percem van beadni

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
437
Mekkora az elektromos tér 6,1x103 C töltésű pontszerű testtől 2,7x100 m távolságban, ha a teret kitöltő anyag relatív dielektromos állandója 282,38?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`E=Q/(4pi*epsilon_0*epsilon_r*r^2)=(6,1*10^3 \ C)/(4*pi*8,86*10^-12*282,38*(2,7*10^0)^2)=color(red)(2,09*10^12 \ V/m)`
0