Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés 20 percem van beadni

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
362
Mekkora a szilícium fajlagos ellenállása, ha a töltéshordozók koncentrációja 3,3x1018 cm-3, és mozgékonyságuk 450 cm2/Vs?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`rho=(2*m_e*v)/(n*e^2)=(2*9,1*10^-31*450)/(3,3*10^18*(1,6*10^-19)^2)=color(red)(9,69*10^-9 \ Omega*m)`
0