Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
342
Mekkora a szilícium fajlagos vezetőképessége, ha a töltéshordozók koncentrációja 4,1x1018 cm-3, és mozgékonyságuk 450 cm2/Vs?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
σ=`n*e*μ`=`450*e*n`=295,2
1