Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítségkérés

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
358
Mekkora az elektromos eltolás értéke(D) 9,7x101 C töltésű pontszerű testtől 3,8x103 m távolságban, ha a teret kitöltő anyag relatív dielektromos állandója 325,25?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
ε0=325,25
q=97C
r=3800m
D=?

D=ε0*E


D=ε0* `k*`q/r2``


D=19663659,97
0