Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
358
Egy 350 cm hosszú rézdrót sugara 8 mm. Mekkora a drót tömege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`m_("rézdrót")=r^2*pi*m*rho=0,8^2*pi*350*8,96=6.305,3 \ gapproxcolor(red)(6,31 \ kg)`
0