Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Középiskola » Matematika
553
A feladatok a papok van rajta.!!!!!!!!!?!??!
Segítsetek kérlek szepen!!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9,

a, AH = AD + AB/2
b, AG = AB + AD/2
c, EB = AD/2 - AB
d, BH = AD - AB/2
0