Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ohm torvenye az ellenallas

Főoldal » Általános iskola » Fizika
464
Az egyik dvd-lejatszo ellenallasa 2300 ohm az aramforras feszultsege 230V.mekkora az aramerosseg a dvd-lejatszo caatlakozovezetekeben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
I = U/R = 230/2300 = 0,1 A
0