Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`A_("hasáb")=(2*n*a^2*cot \ (180°)/n)/4+n*a*m=(2*6*24^2*cot \ (180°)/6)/4+6*24*42approxcolor(red)(9.041 \ cm^2)`

b.)
`V_("hasáb")=(n*a^2*cot \ (180°)/n*m)/4=(6*24^2*cot \ (180°)/6*42)/4approxcolor(red)(62.853 \ cm^3)`
Módosítva: 3 éve
0