Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
310
Csatoltam a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 db tégla térfogata: `V_("tégla")=a*b*c=38*25*23,8=22.610 \ cm^3=22,61 \ dm^3`

1 db tégla tömege: `m_("tégla")=22,61 \ dm^3*0,8 \ (kg)/(dm^3)approx18,1 \ kg`

Egy raklapnyi tégla tömege: `18,1 *60=color(red)(1.086 \ kg)`
0