Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hf

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
A) 5+3×8-4:2
B)3-24:8+25×4-10²
C) 0,24:2³-0,03+2,5×0,4+3²
D)(4126-794)×3
E) 76+24:4
F) (76+24):4
G)126+58-12:4
H)56 -123+(4+28):(-20)

Köszönöm előre ♡.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, 5+24-2= 27
B, 3-3+100-100= 0
C, 0,03-0,03+1+9 = 10
D, 3332*3 = 9996
E, 76+6 = 82
F, 100/4 = 25
G, 184 - 3 = 181
H, 56-123+(-1,6) = -68,6

piramis szerűen képzeld el: (legfontosabb felül)

1. hatványok
2. zárójel
3. szorzás és osztás
4. összeadás és kivonás

számozd és karikázd a részeket, úgy nem keveredsz bele a hosszabbakba :D
1