Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány kg olaj fér el egy 25 literes kannában??

Főoldal » Általános iskola » Fizika
333
Ki kellene számolni hogy hány kg olaj fér egy 25 literes kannába
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m=`ρ*V`=`0,9*25000`=22,5kg
Módosítva: 3 éve
0