Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
valaki tudna nkm segiteni 2 ig kelenne be kuldeni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

Ha 36 kg szilvából 18 üveg lekvár készül, akkor

6 üveg lekvárhoz szükséges `6/18*36` = 12 kg szilva

12 üveg lekvárhoz szükséges `12/18*36` = 24 kg szilva

24 üveg lekvárhoz szükséges `24/18*36` = 48 kg szilva

36 üveg lekvárhoz szükséges `36/18*36` = 72 kg szilva

72 üveg lekvárhoz szükséges `72/18*36` = 144 kg szilva
Módosítva: 3 éve
0