Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
690
Egy téglalap alakú telek egyik oldalát 13,2 m-nek, másik oldalát 24,5 m-nek mértük. Mekkora lehet a téglalap valódi területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tegyük fel, hogy a=13,2m b=24,5 m
a téglalap területét pedig úgy kell kiszámolni, hogy T =a*b
13,2m*24,5m= 323,4m²
:)
0