Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
A szükséges adatok megmérése után számold ki a színes háromszögek területét! Gondolj arra hogy ezek egy-egy téglalap szétvágásával keletkeztek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T_("Zöld")=(2*3,3)/2=color(red)(3,3 \ cm^2)`

`T_("Sárga")=(2*2)/2=color(red)(2 \ cm^2)`
1