Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1757
Sziasztok, 7-es fizika munkafüzetben lévő kérdésre szeretném megtudni a választ:
Egy autó tankja 40 literes. Mennyivel nehezebb az autó, ha tele tankoljuk? - Köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
40 liter benzin tömege, ha a sűrűsége (legyen) `rho` = 0,75 `g/(cm^3)`, akkor

m = `rho*V` = `0.75*40` = 30 kg-mal nehezebb.
0