Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Madár repülése

Főoldal » Középiskola » Fizika
413
Mekkora utat tesz meg egy madár 10’másodperc alatt ha 36 km/h sebességgel repül
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 36 `(km)/h` = 10 `m/s`

t = 10 s

s = `v*t` = 10*10` = 100 m-t tesz meg.
1