Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10 Matek házi feladat!

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Hello valaki tudna segíteni haziba?
101 feladat kéne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2x+8=y

3x-7=y.

Tehát 2x+8=3x-7, ebből x=15 és y=38.

Az terembe 15 padot állítanak be, és 38 tanuló van.
0