Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS köszönöm ha le is vezetitek

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Számsorozat:

a: an=n³-25n ( ennek kellene az ötödik tagja)

b: an=6/n ( ennek pedig az első három tagja)

köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
számsorozat, számtani, számtanisorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`a_5=5^3-25*5` = `125-125` = 0

b,

`a_1=6/1` = 6

`a_2` = `6/2` = 3

`a_3` = `6/3` = 2
0